16 Mart 2011 Çarşamba

Anna Chapman'ın seksi resimleri,rus ajan'nın videoları


Yakalandıktan sonra oyuncak bebekleri üretilen, Playboy'dan dergiye poz vermesi için ve Vivid'den bir porno filmi için teklif alan Chapman, Rus erkek dergisi "Heat" için kamera karşısına geçti. Moskova'daki beş yıldızlı Baltschug Kempinski Oteli'nde çekilen fotoğraflar, derginin kapağında yer alacak. Chapman'ın kimliği açığa çıkınca eski sevgilileri art arda röportajlar vererek  genç kadının yatak odası sırlarını basınla paylaşmıştı.





Anna Chapman Resimleri, Anna Chapman Fotoğrafları, Ajan Anna Chapman



İÇ ÇAMAŞIRI GİYMİYORDU, STRİPTİZ YAPTI Chapman'ın kısa süreli ilişki yaşadığı hukuk öğrencisi 31 yaşındaki Charlie Hutchinson ise genç kadının fotoğrafını gazetede görünce şaşkına döndüğünü belirtiyor.

Anna Chapman Resimleri, Anna Chapman Fotoğrafları, Ajan Anna Chapman











Chapman ile ilişkisinin özel detaylarını anlatmaktan çekinmeyen Hutchinson The Sun gazetesine, "Seks yaparken Rusça konuştu. 2 buçuk saat sürdü ve çok seksiydi. Harikaydı. İkimiz de sarhoştuk. Odama gittiğimde striptiz yapmaya başladı. İç çamaşırı giymemişti" dedi. Genç kadının beş cep telefonu taşıdığını ve fotoğrafınını çekilmesine izin vermediğini söyleyen Charlie, Chapman'ın o sırada evli olduğunu da belirtti.













Click this bar to view the full image.


Anna Chapman Resimleri, Anna Chapman Fotoğrafları, Ajan Anna ChapmanSeksi Ajanı Bitiren FotoğrafAnna Chapman Resimleri, Anna Chapman Fotoğrafları, Ajan Anna Chapman





0 yorum:

Blogger Template by Clairvo