7 Haziran 2010 Pazartesi

Aysun Kayacı'nın Çıplak resimleri videoları skandalı

Elinde kadehiyle dans eden Kayacı, oldukça eğlenceli bir gece geçirdi
07 Haziran 2010 Pazartesi, 09:45:40

Turizm acentası ETS Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, geçtiğimiz hafta Bodrum Voyage Türkbükü’nde çok özel bir ‘Yaza Merhaba’ partisi düzenledi. Cemiyet ve magazin camiasının önde gelen isimlerinin katıldığı özel partinin yıldızı ise Aysun Kayacı oldu. Mini elbisesi, bronz teni ve kahve rengine boyattığı saçlarıyla herkesin dikkatini çeken Kayacı, gece boyunca bol bol frikik verdi. Özellikle Bodrum’a birlikte gittiği Seray Sever’le sohbet ederken verdiği frikikle erkek konukların dikkatini çeken Kayacı, ilerleyen saatlerde kendisini müziğin ritmine kaptırdı ve dans etti.

HT MAGAZİN / Bora BAĞCIBAŞ


Aylar önce yarı çıplak fotoğrafları internette dolaşmaya başlayan Aysun Kayacı, "Cep telefonumu tamirciye vermiştim. O ortaya çıkardı" demişti. Geçtiğimiz hafta Ozan Sevindik'ten aldığı evlenme teklifinin sevincini yaşayan Aysun Kayacı, yeni görüntülerin ortaya çıkmasıyla sarsıldı. Sevindik ise pozlar karşısında çılgına döndü.

Aşkları çatırdıyor
İnternette dolaşan fotoğrafları görünce öfkelenen Ozan Sevindik, Aysun'a "Bu pozları kime verdin?" diye hesap sordu ama Kayacı'dan cevap alamadı. Ozan pozları kime verdiğini söyleyemeyen Kayacı ile fena halde kavga etti. Evlilik hazırlığı yaparken ayrılma kararı almayı düşünen çiftin ilişkisi bu pozlar yüzünden sallantıda.


kaynak:medyafaresi

0 yorum:

Blogger Template by Clairvo