27 Temmuz 2010 Salı

ilk gece pozisyonları resimli anlatım izle video

1. Erkek üstte cinsel ilişki pozisyonu

cinsel pozisyon erkek ustte Gerdek Gecesi

Neredeyse tüm çiftler bu çok bilindik pozisyonda sevişmeye başlar; erkek üstte, kadın altta, yüz yüze. Son zamanlarda basında bu pozisyon, menfi tenkidlere maruz kalmaktadır. B pozisyonun belki modası geçtiği için belki de ataerkil olduğun için.

Aslında bu pozisyon, eleştirildiği kadar da kötü bir pozisyon değildir. Güç almak, partnerinizle yakın temasta olmak ve gebe kalmak isteyen kadınlar için, bu pozisyon son derece uygundur. Kadın 2 bacağını yana doğru açabilir ya da bacaklarını göğsüne doğru çekebilir. Bu her 2 pozisyonda erkek kızın en hassas dış genital organına el ile manipülasyon için ulaşamaz, fakat ilk pozisyonda göğüslerine erişebilir.

Bu pozisyonun Birbirinden Farklı Bir kaç Değişik Şekli Vardır:

İlki; kadın iskemlede ya da engin bir yatağın ucunda oturur, erkek dizlerinin üzerine çökerek penisini vajinaya girdirebilir. Cinsellik terapistleri bu sözünü ettiğimiz pozisyonun klasik pozisyondan daha da çok zevk verici olduğunu söyleseler de, pek çok çift bu pozisyonun yakın temas yönünden eksik kaldığını söylemektedir.

İkincisi ise kadın arkasını dönüp karnının üstüne yatar ve erkek arkadan vajinaya penisi ile girip çıkar. Bu pozisyon pek çok kadın için , G-noktasını uyarır fakat penisin rahim boynuna çarpması da kadının canını yakabilir. Yüz yüze olamama olumsuz yanı olsa da pek çok karı kocanın favori pozisyonu bu pozisyondur.

2. Kadının üstte olduğu seks pozisyonu

seks pozisyonlari kadin arkasi donuk yatarken Gerdek Gecesi

Bu pozisyon uzmanlarca çok tavsiye edilir, zira cinselliğin hızı kadının kontrolü altındadır. Bu pozisyonda bir kaç farklılıklar söz konusudur. Kadın her 2 diziyle erkeğin kalçasını sarar. Penisi vajinanın içine aldıktan sonra ya dizlerinin üstünde seks yapmayı sürdürür veya bacaklarını uzatarak devam ettirir. Buna ek olarak erkeğin üstünde dimdik oturarak da oturup kalkmaya devam edebilir. Bu pozisyon erkek için de son derece zevklidir çünkü kadının göğüslerini okşama olanağı sunar.

Kimi zaman bu pozisyonda kadın erkeğe arkasını dönerek erkeğin üstünde olur. Bu pozisyon, kadın ve erkek için farklı duygular yaratsa da, yüz yüze olmamanın verdiği olumsuz hal burada da geçerlidir.

3. Otururarak seks pozisyonu

cinsel pozisyonlar oturarak seks Gerdek Gecesi

Bu pozisyon, yalnızca yavaş seks için uygundur. Erkek ya iskemlede oturur ya da yerde bağdaş kurarak oturur. Kadın erkeğin üstüne oturur. Yüz yüze ya da kadının sırtı erkeğe bakarak da olabilir. Bu pozisyon partnerlerin birbirini okşaması, birbirine sarılması ve yakın ten teması için çok uygundur.

4. Ayaktayken cinsel ilişki pozisyonu

cinsel pozisyonlar ayakta seks Gerdek Gecesi

İlk etapta bir an önce seks yapmayı çağrıştırır. Bu pozisyonda başarılı olabilmek oldukça zordur. Penisin vajinaya girebilmesi zor olabilir. Kadınlar genelde erkeklerden daha kısa olduklarından, kadının ya merdiven basamağından ya da duvardan destek almasıyla bu pozisyonda başarı sağlanabilir.

Bu pozisyonun bir başka değişik şekli de kadın yüzünü ya duvara ya da tutunabileceği herhangi bir şeye verir, erkek de vajinaya arkadan girer. Bu pozisyon, yüz yüze olan pozisyondan çok daha basittir.

5. Yan yanayken cinsel ilişki pozisyonu

cinsel pozisyonlar yanyana seks Gerdek Gecesi

Bu pozisyonların çoğu erkek üstte pozisyonuna benzer; bundan tek farkı partnerler yan yanadır. Buradaki tek zorluk, yüz yüze durumunda eşlerden birinin, bacağını diğer eşin üstüne atması gerekir. Bu da çoğu zaman kramplara neden olabilir. Kadın erkeğe sırtını verdiği hallerde, yavaş ve rahatlatıcı birliktelik elde etme olanağı vardır. Öyle ki bu pozisyonda uyumak bile mümkündür.

6. Arkadan cinsel ilişki pozisyonu

arkadan cinsel ilişki pozisyonu Gerdek Gecesi

Burada kadın erkeğe arkasını döner dizinin üstünde durur, ellerini yatğa koyar, eğilir, erkek arkadan penisiyle vajinaya girer. Kimi insanlar bu pozisyonu hiç sevmez. Sebebi ise; hem duygusallıktan yoksun, hem de “erkek egemenliğini” vurgulayan bir pozisyon olması.

Kimilerinin bu pozisyondan hoşlanmasıysa özgürlüğün olması ve kuvvetin kullanabilinmesinden kaynaklanır

Konu Etiketleri: gerdek gecesi neler yapılır , ilk gece pozisyonları , gerdek gecesinde neler yapılır , gerdek giyim , gerdek gecesi ve ilk gece pozisyonlari , gerdek gecesi ne yapılır , ilk gece gerdek gecesi , gerdek gecesi pozisyonlar , ilk gece gerdek , gerdek gecesi pozisyonları , ilk gece tecrübeleri , gerdek gecesinde pozisyonlar

0 yorum:

Blogger Template by Clairvo