16 Mart 2011 Çarşamba

Anna Kournikova İstanbul’da seksi resimleri



Bu yıl üçüncü kez yapılan İstanbul Moda Haftası için ülkemize gelen dünyaca ünlü eski tenisçi Anna Kournikova, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan’la birlikte seyrettiği defilede frikik üstüne frikik verdi.



HT MAGAZİN / ÜNAL DEMİRKAYA



MANKENLER BİLE ONU SEYRETTİ

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin önceki gün İTÜ Taşkışla Kampusu'nda gerçekleşen defilesine, İstanbul Moda Haftası'nı izlemek için ülkemize gelen dünyaca ünlü eski tenisçi Anna Kournikova'nın frikikleri damgasını vurdu.



KATALOG BARAJI KURTARAMADI

Defileyi Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'la birlikte izleyen Kournikova, frikik verdiğini fark edince elindeki katalogla önlem almaya çalıştı. Ancak basın mensuplarının ilgisi karşısında şaşkına dönen Kournikova, ne yaparsa yapsın frikik vermekten kurtulamadı.



 



 






Tenis kortlarından modelliğe adım atan dünyaca ünlü Rus tenisçi Anna Kournikova, İstanbul Fashion Week’e katılmak için İstanbul’a geldi.



Air France Havayolları’na ait bir uçakla 14.15 sıralarında Paris’ten İstanbul’a gelen Anna Kournikova, kendisini bekleyen basın mensuplarına gülümseyerek konaklayacağı Çırağan Sarayı’na hareket etti.



Perşembe gününe kadar Çırağan Sarayı’nda kalacak olan ünlü Anna Kournikova, bir defile izleme ve basın toplantısı düzenleme karşılığında 20 bin Euro alacak.



İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti kapsamında, Moda Tasarımcıları Derneği ve Birleşmiş Markalar Derneği’nin güçlerini birleştirdiği Moda Haftası, Anna Kournikova’nın yanı sıra Alessandra Ambrosio ve Alexandra Richards ile stilist Patricia Field’ı da ağırlayacak.


0 yorum:

Blogger Template by Clairvo